Down Under

Down Under

zondag 13 februari 2011

Camper ophalen en de eerste camping




De volgende dag via de trein naar het ophaalpunt van de camper. Hier staat onze camper: een kleine camper (5 m lang) maar met alles erin: 2 bedden, fornuis, koelkast, magnetron en kastjes. Dit is ons huis voor de komende 3 maanden. We waren blij met deze camper, we waren van te voren bang dat het tegen zou vallen, maar dit was gelukkig niet het geval.

We hadden wel wat problemen omdat de creditcard niet werkte, een of ander vaag probleem, waardoor we eerst een aanbetaling moesten doen en de rest na 2 dagen betalen.

Daarna opweg met de camper, wel even wennen linkrijden maar het went al snel. Wat minder snel went, is dat de richtingsaanwijzer en de ruitenwissers omgedraaid zijn. Hierdoor gingen de ruitenwissers per ongeluk aan als je links af wilt slaan, terwijl het buiten tegen de 30 graden is en zonnig.

Gereden naar onze camping in Sydney the Lane Cove River Park. Leuke locatie waaruit je makkelijk het centrum van Sydney kan bereiken met de trein. Ook veel (wilde) dieren in dit park maar allemaal net iets anders dan in Europa: eenden, maar zonder platte snavel, een kalkoen maar net anders, een ekster maar net een stuk groter. In de avond schrokken we een beetje omdat er opeens een possum naast onze camper liep. Verder hebben we ook nog een ander possum-like dier gezien, maar dan met een spitse neus.

2 opmerkingen:

  1. leuk om jullie op deze manier te volgen.vanmorgen op internet gekeken (via map)waar precies het park is gelegen.Heel vel liefs en kusjes van oma moppie

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Super! Ben blij dat jullie lekker op je plek zijn in de camper. Nu maar lekker rondtouren....! Al aboriginals gezien? Die schijnen daar ook te zitten op jullie park zag ik op de website. Sas, vandaag je post ontvangen, lief dat je dat ook nog voor elkaar hebt gemaakt voor jullie weg gingen. Denk aan jullie! Besos uit Spanje, Isabelle, AJ & Loes XXx

    BeantwoordenVerwijderen